Donez în cont bancar

RO20 BTRL RONC RT02 0046 2601 (RON)

RO67 BTRL EURC RT02 0046 2601 (EUR)

Donează în contul deschis la Banca Transilvania,
pe numele Asociația Compania de Tango Cluj.


Transilvania Tango Experience 2020 CONT NOU! 

„Sponsorizare TTX 2020” în contul deschis la Banca Transilvania,
pe numele Asociația Compania de Tango Cluj.

RO52 BTRL RONC RT02 0046 2607 (RON)

www.transilvaniatangoexperience.ro


Redirecţionez 20% din impozitul pe profit

Redirectionez 20 pentru tangoDacă compania ta are profit şi plăteşte impozit, ne poţi sponsoriza, iar suma pe care ne-o oferi se scade direct din impozitul datorat statului. Sumele donate de companii se scad direct din impozitul pe profit, dacă sunt îndeplinite cumulativ următoarele condiţii: nu depăşesc 20% din impozitul pe profit datorat; sunt în limita a 0.5% din cifra de afaceri.

Cheltuielile cu sponsorizările care depăşesc acest barem pot fi înregistrate contabil sub formă de cheltuieli nedeductibile. Până la sfârşitul anului, compania plăteşte suma prevăzută în contract printr-o plată obişnuită care va fi înregistrată contabil, la fel ca orice altă cheltuială. În momentul plăţii impozitului către stat, această sumă va fi scăzută din totalul de plată.


Contribui 2% pentru tango

2 pentru tangoContribuie la dezvoltarea tangoului donând 2% din impozit cu formularul de aicivalabil pentru anul 2019, gata completat cu datele Asociația Compania de Tango Cluj.

După ce ați completat declarația în original, trimiteți-o prin poștă sau depuneți-o personal la administrația financiară de care aparțineți.

Termenul limită este 25 mai 2020!

Vă mulțumim! 🙂