Evenimente

[tabgroup]
[tab title=”Practica S”]

Practica „S” s-a născut în august 2011, când la propunerea unei prietene cu mai multă experiență în tango (Simona P.) ne-am hotărât atât eu cât și Ioana să dăm șansa tuturor colegilor din comunitatea de tango din Cluj să practice în mod organizat alături de noi. Prin urmare în fiecare duminică (cu mici excepții!) de la ora 20 clujenii se întâlnesc pentru 2 ore pentru a practica tango. Așa a ajuns Practica S să fie prima practică regulată de tango argentinian organizată în Cluj-Napoca. Scopul principal al Practicilor „S” este acela de a determina pe fiecare membru din comunitate să contribuie prin propria muncă și determinare la ridicarea nivelului tutor celorlalți tangueros/tangueras.

Practica „S” are un coordonator pentru fiecare ediție în parte. Coordonatorul poate să fie organizatorul practici, un cuplu din comunitate, un tanguero sau tanguera mai experimentată din comunitate sau chiar un coordonator invitat. Rolul coordonatorului este acela de a oferi asistență tuturor celor care au nevoie în tango dar și acela de ași folosi propria muzică pentru practică.

În 2011 prima Practica „S” a avut loc pe terasa Vila 69, str. Hașdeu, nr. 69; mai apoi am mutat-o pe timpul iernii în sala de la parter al aceleiași locații.

Începând cu decembrie 2013 Practica „S” se ține la Attitude Dance Studio, str. Baba Nova, nr. 32, ora 20:00-22:00.

Mii de mulțumiri tuturor celor care au dat o mână de ajutor comunitații de tango din Cluj fie fiind coordonatori fie fiind simpli practicanți.

[/tab]
[tab title=”Milonga Napoca 15″]

Prima Milonga Napoca 15 a avut loc undeva în februarie 2012, la mansarda restaurantului Napoca 15, din Cluj-Napoca.

Restaurant cu tradiție în Cluj-Napoca, se deosebește de restul din Cluj prin ospitalitate, vechimea locație dar și prin bucatele alese cu care îi ademenește atât pe turiștii aflați în grabă prin centrul orașului cât și pe clujenii cu chef de răsfăț. Locația de milonga aflată la mansardă, este mai mult decât prietenoasă, se deosebește printr-un aer cald și rafinat, specific și vechi. Parchetul și bârnele vechi dau o imagine idilică de seară de tango. De aici și ideea noastră de a transforma această locație deosebită într-o milonga regulată (cu mici excepții!) pentru îndrăgita noastră comunitate de tango, în fiecare marți pentru aproape 4 ore de tango.

Lista de DJ care au pus muzică în Milonga Napoca 15 (în ordine alfabetică):

DJ Arthur Baszo

DJ Dominic Bridge

DJ Ionuț „Lestat” Cărăbăț

DJ Claudiu Grosaru

DJ Valentina Iancu

DJ Simona Părău

DJ Horia Pop

DJ Bogdan Popan

DJ Andy Stein

DJ Mihran Şigaher

DJ Horia Uifăleanu

Cu această ocazie le mulțumim pentru efortul și plăcerea depusă!

[/tab]
[tab title=”Tango Cazino”]

VIZITEAZA SITE-UL TANGOCASINO.RO

[/tab]
[/tabgroup]